torsdag, november 17, 2011

Uppdaterat

En glad nyhet, Puma är ögonlyst med UA, skönt! Många frågetecken återstår, som blir det några valpar alls och blir det i så fall någon åt oss, men ett steg på vägen absolut.

Jag och Ronja tränar för fullt. Jag blir mer och mer nervös, men jag har bestämt att resultat inte spelar någon roll. Vi ska testa och det ska bli en så positivt erfarenhet som det går. Hon kan ju allt bra här hemma och på klubben, men ett ridhus i Vännäs är en helt annan sak.

Vi har blivit med ny bostad nu också, lägenhet. Tråkigt att flytta från huset, men eftersom Teresa nog vill ha det tillbaka om hon får jobb och vi är lite oroliga för strömmen i vinter var det egentligen inga alternativ. Här där vi bor nu är det direktverkande el som uppvärmning och i Jokkmokk vet man aldrig hur kallt det blir.. Då känns det tryggare med en fast kostnad där allt ingår. Och då får vi vedspis i köket! Nya tapeter, slipade golv och vitmålade tak bli det också. Dock ett väldigt litet kök, men det får vi leva med.

Just nu är det plugg som gäller här hemma, för oss båda. Magnus skrivet tre prov nästa vecka innan han går ut på praktik. Men helgen emellan hinner vi med en snabbis till Vännäs, då vi ska tävla.

Inga kommentarer: