lördag, februari 19, 2011

Idag har vart en blanding av totalt kaos, roligheter, slappande och plugg. Kaoset började på morgonen då vi kom till utställninglokalen och den var mini-liten och det var massor med hundar! Väldigt oplanerat tycker jag, men det gick bra tillslut, även om Ronja tyckte det var sådär kul med massor med welsh-valpar som skulle lukta henne i rumpan medans hon inte fick lov att lukta på dem. Själv Ronjas tid i ringen gick över förväntan. Stirrigt i början, som alltid med Ronja, men sedan lugnade hon ner sig och när det vara bara "vi och dommaren" skötte hon sig mycket bra. Hon var jätteduktig på stå och lät dommaren känna igenom henne och titta i munnen, vilket jag var lite nervös över om hon skulle tillåta. Hon kom sist av de tre goldentikar som var med, men så har hon ju också vara en halvt utvuxen svans, men hon fick fin kritik.

Fem. huvud och uttryck. Väl utfyllt nosparti, mörka fina ögon, välburna öron, tillr hals, bra bröstdjup, pass benstomme, aningen kort kors, tillr vinklar bak, lovande päls, rör sig med bra steg från sidan, men med allt för hög svans, trevligt temprament och välpressenterad.
Vi är nöjda och glada och tycker att vår Puffe är den snyggaste och vackraste av alls, så är det ju med ens bäbisar! och tur är väl det.


Ronja och vinnaren, som var mycket äldre än både Ronja och Mia, som var de två andra deltagarna som var med.


Hon står så fint, sedan kunde jag släppa henne helt och stog jättebra.


Mycket korv gick det åt idag! Lite minskad middagsranson blev det allt..


Här är Mia med husse, fem dagar yngre än Ronja och hennes träningskompis på forslunda.

Inga kommentarer: