onsdag, oktober 13, 2010

Igår blev vi soff-ägare, tillslut. Vi slog till på en fin en på rea från Jysk. På onsdag får vi hämta den, om en vecka alltså. Då kanske vi börjar använda vår tv lite också.. Eller så bara myser vi hela familjen under en filt, fast Ronja ligger nog hälst ovanför filten..

Igår var vi på öppen träning på forslunda också, det var spännande. Bra träning för Ronja, hon behöver så mycket sådant som möjligt nu... I slutet när det bara var vi och en annan söt, vuxen, fröken kvar tränade vi lite också. Kontakt, sitta, ligga, stanna kvar, gå fint. Det gick jättebra, det brukar göra det när det finns korv.. Vi som tyckte att vi var ganska duktiga på socialisering, chi fick vi... men det är bara att jobba på!

2 kommentarer:

"farmor" sa...

Ha jag vet precis var Ronja kommer ligga och bestämma är hennes plats. Jobba på bara med träning. Vi längtar redan när vi får träffa er igen/"farmor och farfar"

Emma sa...

Tjoho! Soffor gillar både jag och Chili ;) och nu är vi hemma och redo att ta oss an umeskogarna innan snön lägger sig (för jag vägrar tro att det är dags redan). Har ni tid nån eftermiddag i veckan? Eller tisdagkväll?