onsdag, oktober 27, 2010

Den här bloggen handlar ganska lite om mig och Magnus, utan nästan uteslutande om Ronja. Så blev det, vår lilla ögonsten. Igår var det dags för träning på forslunda igen och min lilla fröken skötte sig mycket bra, för att vara Ronja. Hon fick beröm från olika håll om att hon är mycket lugnare nu och det märker vi själv väldigt tydligt. Duktiga Ronja. Vi har bestämt att när hon klarar av att somna där borta ska hon få korv-tårta, synd bara att vi inte kan förmedla just den detaljen till henne! Vi mötte fyra hundar på morgonpromenaden igår också och hon brydde sig inte om någon. Lite skryta måste man få!

Idag ska vi åka till Skelleftå så att en ögon-specialist får titta på hennes ögon. I Vännäs sa de att det inte var något fel som de kunde hitta, bara lite extra känsliga men ingen infektion. Så nu ska vi se vad Gertrud säger. Förhoppningsvis får vi åka hela långa vägen för att få höra att det är inget fel på henne! Vi droppar Silkeye nu i hennes ögon några gånger om dagen och det fungerar bra, hon bli mindre röd än innan. Men det är svårt när man inte vet egentligenhur det ska se ut.. Egentligenf ick vi inte droppa något idag, men inte kom jag ihåg det imorse, så jag hoppas att det inte ska påverka allt för mycket.

På lördag åker jag till Mellansel igen, inte allt för sugen är jag måste erkännas och den där boken jag skulle läst, den har jag inte hittat än. Det bli sträckläsning imorgon! Det blir lite för mycket med min vanliga litteratur också. Men nsedan när jag kommer hem, då är det lugnt till jul, härligt. Då blir det glögg och julmusik, i november får man börja med glögg och nyåkers-pepparkakor mysiga kalla kvällar inne under ylle-filten. Vi har vinter nu föresten, snön ligger än och det är runt fem minus ute. Nu ska jag packa ihop och klä min i annat än underställ, gå på en promenad med Ronja och sedan far vi och hämtar upp Magnus.

Inga kommentarer: