torsdag, maj 24, 2012

Sommar!

Det var ett tag sedan bloggen fick uppmärksamhet nu.. Vi befinner oss åter i Vännäs, men nu hela familjen. Magnus ska göra sin praktik här nere, så vi blir här i tre veckor nu. Bilresan ner gick bara fint, lillan sov mest hela vägen. Vi stannade och lunchade vid Storforsen och där var äntligen löven utslagna! Idag är som första sommardagen och vi har ljuvligt varmt och skönt. Hundarna fick svalka sig i vattenkanten i en lugn vik, Ronja med koppel så hon inte skulle få för sig att simma för långt ut, till strömmen. Arwen badar inte så mycket än, men hon lyckades halka av en sten och ner i vattnet. Ingen fara på taket, hon blev dock lite förvånad.. Tur hon inte är rädd av sig. Det visade sig också igår när de hade helikopterövning bredvid vårt hus. Första gången när de startade hundra meter från vart vi befann oss så tittade hon, andra gången ides hon inte ens titta.. Då var matte stolt kan jag säga!

Imorgon blir det helbad för Ronja, för på lördag är det utställning. Kul att träffa goldengänget igen och pröva på vänstervarv igen, dags att starta upp tävlingssäsongen! Vi är också anmälda till lydnadstävling inom kort så det är träning på schemat nu som gäller.. Och även veterinären för vaccination av bägge två imorgon, Arwen fyller ju tolv veckor idag, stora tjejen!

Nu sitter vi ute på altanen och njuter av det sista solskenet. Ronja och Arwen sover och Magnus och pappa pratar på. Jag tror vi allihop kommer sova gott ikväll! Bjuder på lite bilder från dagen också.



Inga kommentarer: